Gålå

Tiurlitoppen

Kontakt for visning! Hyttetomter med flott utsikt og umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder året rundt. Hyttefeltet ligger ca. 820-900 moh. Tomtene er lett skrående i et terreng som er bevokst med furu, bjerk og gran.

Størrelse på tomtene varierer fra ca. 1218-1591m2. Størrelse på  hyttene er maksimum 150 m2 bruttoareal, i henhold til reguleringsbestemmelsene.

Vintereldorado

Gålå er stedet  for deg som ønsker et bredt friluftsliv i uberørt fjellnatur hele året. Her finner du et av  landets beste skiløyper med ca. 630 km velpreparerte skiløyper og 5 km lysløype.

Du kan velge mellom  løyper i skogsterreng, over tjern og myrer, blant spredd fjellbjørk og på snaufjellet. Her velger man korte,  lange, lette og tyngre runder etter eget ønske. Alt i alt byr området på et variert fjellterreng med praktfull  utsikt, som er perfekt for hele familien. Løypenettet er knyttet sammen med Kvitfjell, Skei og Espedalen.

 

For dem som ønsker ytterligere fart og spenning, kan Gålå Alpinanlegg tilby løyper med ulike  vanskelighetsgrader. Her finner du 15 nedfarter fordelt på flere dalsider som utmerker seg til bruk av  Telemark, freestyle, snowboard, snørafting m.m.

 

Aktiv hele året

Sommeren gir muligheter for flotte fotturer innover fjellene. Her finnes fjellvann med gode fiskemuligheter. 

Gålåvatnet innbyr til bading og båtliv. Området gir gode muligheter for fjellsykling, ridning mm. Det er 30  min. med bil over Peer Gynt vegen til Skei Golf, som er en av nordens høyest beliggende golfbaner (900  moh.) med 18 hull. Gålå har også flere aktive setrer.

Infrastruktur & fasiliteter

Avløp Strøm Vann Vei Bading Butikk Fisking Hotell Jakt og fiske Stort løypenett Sykkel Turterreng

Adkomst

Sørfra: Fra Lillehammer er det ca. 75 km til avkjøringen fra E6 ved Harpefoss. Herfra følges skilting til Peer Gyntvegen ca. 8 km mot Gålå.

Ta til høyre mot Fefor ca. 600 meter etter passering Livold Ungdomssenter. Tiurlia er merket med skilt fra veien til Fefor. Peer Gyntvegen nordover fra Skei er sommerveg.

Nordfra: Ta av ved Vinstra og følg veien mot Gålå ca. 11 km. Tiurlia er merket med skilt fra Feforvegen.

Parkering på tomten.

Fakta

Prisopplysninger

Kontaktpersoner

Torbjørn Randen

tr@tindeutvikling.no

95030500

Hytte nr. Felt nr. Areal i M2 Pris Stauts Merknad
D12 1270 790 000
D17 1218 830 000
D20 1498 830 000

Tomteareal er ikke endelig oppmålt, avvik i tomtestørrelse kan forekomme. Det tas forbehold om prisendring.

Last ned prospekt